Szerviz és alkatrész


6 teljesen felszerelt szervizautóval és ennek megfelelően 6 szakképzett szerviztechnikussal látjuk el a ránk bízott (főként CASE IH, Steyr és New Holland) erő- és betakarítógépek karbantartását és javítását. Hisszük, hogy az élet a termelő telephelyén van, ezért úgy rendeztük be autóinkat, hogy komplett nagyjavításokat is képesek legyünk helyben elvégezni.

Vevőszolgálatunk ütőképességét évtizedes szervizes tapasztalatunk, magas felszereltségű autóink és az Agro-Tipp Kft-vel való együttműködés garantálja, így tudunk alkatrészigényeikre gyorsan és nagyon kedvező áron válaszolni. Ha mégis előfordulna, hogy nincs polcon egy alkatrész, akkor azt másnapra vagy kedvezőbb áron néhány napon belül beszerezzük.

 

MIÉRT ELŐNYÖS A TERMELŐK SZÁMÁRA AZ AGROMAX ÁTALÁNYDÍJAS SZERVIZSZOLGÁLTATÁS?

 

 

 

Nagygyörgy Sámuel - Püspökszilágy                       

Úgy érzem, hogy megkapom azt az AgroMax szervizétől, mint a legnagyobb gépkereskedők szakembereitől. Nincs sorban állás, azonnal jönnek és csinálják, az ár elfogadható.
Teljes cikk >>> 

 

 

Kurucz István - Galgamácsa 

Szükség van a négy kombájnra, és szükség van az őket kiszolgáló szakmai háttérre. Rövid és hosszú távon is érdekünk a rendelkezésre álláson alapuló átalánydíjas szervizszolgáltatás.

Teljes cikk >>>

 

 

Kiss Bertalan - Varsány

Megvan náluk a kellő szakmai háttér, profi módon csinálják.
Ennél jobbat én sem tudtam kitalálni!

Videó >>>

 

 

 

Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva