Miért jó az AgroMax átalánydíjas szerviz? - Kurucz Istvánt kérdeztükMácsa ’99 Kft.

Galgamácsa, Kurucz István

 

Szükség van a négy kombájnra, és szükség van az őket kiszolgáló szakmai háttérre

 

Kurucz István, a Mácsa 99 Kft. ügyvezetője összesen 8 Case IH erőgépből és kombájnból álló gépparkot üzemeltet. A négy kombájn mindegyike különböző széria, 1996 és 2016 közötti évjáratúak. A sok lábon állásra betakarítás szempontjából nagy szükség van Galgamácsán, mert a terület nagysága, a jelenlegi vetésforgó és a sokszor szélsőséges időjárás ezt szükségessé teszi. Vállalaton belül gépkezelői oldalról, valamint magszállítás és fogadórendszer szinten ez egyelőre kiszolgálható, de szakmai tapasztalattal rendelkező, és megbízható szervizháttérre már külső segítséget vesznek igénybe.

Az AgroMax dolgozóival sok éves az együttműködés gép- és alkatrészbeszerzés, valamint szervizszolgáltatás terén is, így jó lehetőségnek tartotta István az átalánydíjas szerződést. Elvárja a folyamatos szervizjelenlétet és az azonnali rendelkezésre állást, általa választott szervizessel szeret dolgozni, és nagy előnyét látja annak, hogy hozzáértő szakember nyúl a kombájnokhoz.

Galgamácsán értenek az Axial Flow kombájnokhoz, mégis fontos számukra, hogy a jelenlegi együttműködés része a nyári és őszi átszerelés, valamint a beállítások elvégzése.

„Sok éves tapasztalatunk, hogy a szervizvezető által végzett finomra hangolások után a kombájnok beállítottsága jobb lett, melyet a szárítóban dolgozók is megerősítettek szemminőség oldaláról”.

Az átalánydíjon alapuló együttműködés egy biztos bástya a Mácsa 99 Kft-nek. Kiszámítható és gyors segítséget kapnak szezonban a betakarítás során, és az erőgépek esetén is, de kedvező, hogy holtidőben van lehetőség kezelni a halasztható, de szükséges javításokat, karbantartásokat.

„Rövid és hosszú távon is érdekünk a rendelkezésre álláson alapuló átalánydíjas szolgáltatás. Gyors és megbízható szervizt kapunk kedvező áron, egyben hozzájárulunk egy olyan rendszer működtetéséhez, fejlődéséhez, mely nélkül kevésbé lenne kiszámítható és megoldott a gépparkunk üzemeltetése.”

« visszalépés


Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva