Gépszolg Kft. Nagykőrös - Szántóföld és kertészet Case IH gépekkel, családi összefogássalNagykőrös határában gazdálkodik a Gépszolg Kft. és Holló Ambrus családjával. Szántóföldi növénytermesztésben, kertészetben és állattenyésztés számára alapanyagkészítésben összesen 1500 hektárt taposnak meg impozáns gépparkjukkal évente.

2008-ban érkezett az első Case IH gép az udvarba, Rába, Zetor és New Holland traktorok dolgoztak előtte. A Maxxum és Gazdagh Andrással való kapcsolat jól beváltotta a hozzáfűzött reményeket, így a következő években már erre a márkára és kapcsolatra alapozta Holló Ambrus a gépesítést.

2010-ben érkezett a gumihevederes, törzscsuklós kivitelű Steiger STX450-es traktor. Nyúzópróbán több, mondhatni extrém próbának is alávetették, hogy megnézzék, mit tud a jellemzően belvizes területeken. Szántottak vele tómedret gerendelyig vízben álló ekével, havas, sáros terepviszonyok között is kipróbálták. Abban az évben rendkívüli belvíz volt, a tervezett 520 hektárból csak 20-at tudtak felszántani ikerkerekes nagytraktorukkal. Ekkor érkezett a Steiger, ami a terület közel 100%-át felszántotta ugyan, de végül beszakadt a felső agyagréteg, és sárvédőig süllyedt a gép. Helyi látványosággá vált a kiszabadítása, sokan jöttek kistraktorokkal, többen segítő szándékkal is. A környék összes drótkötelét össze kellett szedni, hogy 300 méterre a géptől, már szilárd talajon megvethesse a lábát 3 Rába és az ikerkerekes traktor. Így húzták ki két nap után. Máig jól szolgál, 12 fejes ekével dolgozik és nagy hasznát veszik az öntözött területeken is.

A Steiger után érkezett még egy Magnum, mely 9 fejes váltaforgató ekével szánt. A Magnumot egy 160-as és később egy 150-es Puma traktor is követte. Ők is ismerik az ekét, de jellemzően inkább könnyebb munkákat kapnak.

„Nekünk sokat számít a minőség, András pedig üzletembernek született. Évek óta jó kapcsolatot ápolunk, és a szervizzel is nagyon elégedettek vagyunk. Csernák Feri sok éve tartja karban és javítja a gépeinket, sokat segít telefonon is, a gépkezelők is mindenben számíthatnak rá. Nagy dolog nekünk, hogy egy megbízható szervizcsapat van mögöttünk. Átalánydíjas szerződés keretén belül javítják a gépeinket, ami jól bevált.”

 

 

« visszalépés


Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva