CASE IH Puma traktor

Puma

Puma

5 modell - 150-220LE

Gyártó:CASE IH
Kategória:Traktor

A Puma traktorok minden fontosabb területen erősek- erőátvitel, rugózás, kezelőszervek, ülés, világítás. Az eredmény egy olyan bizonyított erőgép, mely hatékonyabb munkatárs az Ön gazdaságában, mint bármi más.

Változó az időjárás, a terményárak, az input árak, de valami fix, a napi 24óra. Ezért ugrottak neki a Case IH tervezőmérnökei a Puma traktor továbbfejlesztésének újra, hiszen még nagyobb kényelemre, üzemanyaghatékonyságra, nagyobb teljesítményű világításra, további kerékopciókra és jobb kilátásra volt szükség. Egyszerűség, termelékenység, gazdaságosság, kényelem és minőség. A Puma traktorok számos sebességváltó opciót kínálnak, fél Powershift váltót a 150-es és 160-as Puma traktorokon, és Powershift megoldást a Puma 185, 200 és 220 modelleken.
 

Puma letölthető anyagok:

Puma propektus Puma adatlap

Puma CVX

7 modell - 150-240LE

Gyártó:CASE IH
Kategória:Traktor

A Puma neve már egybecseng a minőséggel. Ausztriában készül, és a CVX fokozatmentes sebességváltó, valamint a legújabb FPT motortechológia valóban a legmagasabb minőségi színvonalat biztosítja.

Egy új traktor kiválasztása mindig nehéz feladat, kivéve akkor, ha az erőgép azonnali megtérülést ígér. A Puma traktoroknál jelenlévő technikai és műszaki háttér segít abban, hogy a mai kor szerinti legmodernebb technológiával dolgozzon, elérje azt, amit lehet - kényelemben, üzemanyaghatékonyságban, világítási megoldások terén, kerekezésben és gumizásban. Ezeknek a tényezőknek köszönhető, hogy a traktor ára és üzemeltetési költsége a lehető leghamarabb aprópénzre váltható.
 

Puma CVX

Vissza

Ajánlatkérés

Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva