CASE IH Magnum traktor

Magnum

Magnum

4 modell - 250-340 LE

Gyártó:CASE IH
Kategória:Traktor

A CASE IH Magnum és Magnum CVX traktorainak sikerét semmi sem mutatja jobban, mint az a több mint 150.000 naponta munkába álló erőgép, mely a világ szántóföldjein dolgozik. A Magnum traktorok megbízhatósága és hatékonysága Magyarországon is közismert, hiszen mindenki ismeri a kocka Magnumokat, gyakran találkozhatunk 20 évnél is idősebb erőgépekkel. A napjainkban készülő Magnum traktorok a tradíció és innováció közös vonalán haladnak, így gazdáik számíthatnak a jól ismert megbízhatóságra, hatékonyságra, kényelemre és a legújabb technológiák meglétére, alkalmazására is. 500 hektár felett a leghasznosabb társ egy gazdaságban.

Magnum letölthető anyagok:

Magnum prospektus Magnum adatlap

Magnum CVX traktorok

5 modell 250-380LE

Gyártó:CASE IH
Kategória:Traktor

A CASE IH Magnum traktorok teljesítményét, hatékonyságát és gazdaságosságát emeli magasabb szintre a fokozatmentes sebességváltóval rendelkező Magnum CVX, mely az üzemanyaghatékony munkán kívül egyedülálló vezetési élményt és kezelő komfortot kínál.


Magnum Rowtrac traktor

Magnum Rowtrac traktor

5 modell - 311-379LE

Gyártó:CASE IH
Kategória:Traktor

A Magnum Rowtrac traktorok még nagyobb hatékonyságot kínálnak a hevederes járószerkezet minden előnyével. A jobb talaj-gép kapcsolat, a megnövelt tapadás és a kisebb talajra nehezedő nyomás a hevederes járószerkezetből fakad, míg a könnyebb és gyorsabb fordulás a kerekes kialakításnak köszönhető.

Vissza

Ajánlatkérés

Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva