CASE IH Farmall traktor

Farmall

Farmall

5 modell - 55-114LE

Gyártó:CASE IH
Kategória:Traktor

A Farmall név mélyen gyökerezik a Case IH történelmében, hiszen 1923-ban született meg a legendás traktor sorozat, mely az első nagy teljesítményű és sokoldalú erőgépet jelentette. A mai Farmall traktorok legfőbb jellemzői a kiváló fordulékonyság, kompakt kialakítás, egyszerű kezelhetőség és karbantartás, valamint a sokoldalúság. Megbízhatóságuknak köszönhetően minden családi gazdaság nélkülözhetetlen erőgépei. Kiválóan dolgoznak homlokrakódóval vagy vontatott eszközökkel, vontatnak nagyobb szállítóeszközöket közúton, így sokoldalúságuk messze felülmúlja a régi Farmall sorozatét.

A Farmall A modelleket úgy alakították ki, hogy kezelője azonnal képes legyen működtetni és üzemeltetni a traktort, így nagyobb vállalkozásokban is jól teljesít, ahol gyakran cserélődnek a gép kezelői. Kisebb gazdaságokban a kiváló ár/érték arány és alacsony üzemeltetési költségek teszik jó választássá a Farmall A traktorokat.

A Farmall A traktorok a legújabb biztonsági szabványoknak is megfelelnek, motoruk teljesíti a Tier3B károsanyag kibocsátási normát, így biztonságos és környezethatékony munkatársként állnak helyt. A sebességváltó kialakítása, a minőségi elemek és a megbízható kialakítás hosszan tartó teljesítményt tesznek lehetővé.

Case IH Farmall A traktor brossúra

Farmall letölthető anyagok:


Farmall C

7 modell - 58-114LE

Gyártó:CASE IH
Kategória:Traktor

A Case IH Farmall C traktorok kompakt kialakításának, hatékony motorjának és sebességváltójának köszönhetően telephelyi munkák és egész napos szántóföldi feladatok során is jól megállják helyüket. Zöldtakarmánykezelés, állattenyésztő telepek kiszolgálása, különleges területek, mint baromfitelep vagy zöldségkertészet feladatainak ellátása mind egyszerű dolog a Farmall C traktor számára.

Ha valóban egy kis mindenesre vágyik, de látja, hogy a kistraktorok műszaki megoldásokban a nagyok alatt maradnak, hát nézze meg újra- vegye számításban a Case IH Farmall C-t! Az egyszerű sebességváltótól a két fokozatú Powershift és powershuttle váltóig számos opció elérhető. Ez a kisméretű, de sokoldalú erőgép a legkompaktabb megoldás olyan technológiai jellemzőkkel, melyeket a nagyobb gépekből már ismerhet. A kezelőszervek kényelmes elérését a Multicontroller kartámasz segíti, a gép 4400kg-os emelési kapacitással, három sebességes TLT-vel és gyári rakodóelőkészítéssel érkezik, így sokoldalúbb, mint valaha.

Case IH Farmall C traktor brossúra

Farmall C

Vissza

Ajánlatkérés

Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva