ZDT Univerzális alváz pótkocsik

Univerzális alváz

Univerzális alváz

Univerzális alváz

Gyártó:ZDT
Kategória:Pótkocsik

ZDT egy személyre szabott szállítási rendszer, amely egy alvázzal és számos felépítménnyel működik. A MEGA és a GRAND SUPER rendszer fő előnye ezért a felépítmények cseréje. Lehetőség van arra, hogy egy alvázat legfeljebb négy különböző felépítménnyel kombinálva maximalizáljuk a rendszer potenciálját. Az előny mind a beszerzés, mind a működés gazdaságossága.

Az univerzális alvázakat két futómű rugózással tudjuk szállítani: boggie, és tandem/tridem. A MEGA18 és 20 típusú félpótkocsiknál a hátsó futómű kormányozható, a MEGA25 és a 33 típusú félpótkocsiknál az első és a harmadik futómű kormányozható. Az alvázak előkészítetten érkeznek a lerakó rendszer felszereléséhez, és a felépítmény cserélő készlet megvásárlása után azt az alvázhoz lehet használni a felépítmények cseréjéhez.

A MEGA33 alváz futóműveit hidraulikus rugózással is lehet szerelni. Ez a rugózás lehetővé teszi az alváz magasságának a beállítását, ezért ehhez az alvázhoz nem kell külön hidraulikus lerakó rendszert vásárolni, továbbá az alváz hasmagassága beállítható a mezőn vagy terepen való munkákhoz, és a közúton való haladáshoz. A hidraulikus rugózás különösen előnyös dimbes-dombos vagy hepehupás talajon és terepen, valamint rosszabb közlekedési viszonyok mellett. További előnye, hogy az első futóművet fel lehet emelni (ha nincs terhelés), így kímélni lehet a gumiabroncsokat.

Alapfelszereltség:

  • rugózott vonórúd
  • hidraulikus leállító láb
  • kormányozott futómű - a futómű kormányzása támogatja az alváz kanyarodását, valamint kíméli a gumiabroncsokat és csökkenti az alváz terhelését
  • 40km/h-s maximális menetsebesség.

Opciós felszereltség:

  • Hidraulikus rugózás - A MEGA25 és 33 alvázakba hidraulikus rugózású vonórudat is be tudunk építeni. A vonórudat nem mechanikus rugó, hanem két hidraulikus henger támasztja meg, amelyek nem csak a rugózásról, hanem a vonórúd megfelelő magasságba emeléséről is gondoskodik. Ez a funkció kiválóan kihasználható például trágyaszóráskor, amikor a raktér kiürítésének a végén meg lehet emelni az alváz (pótkocsi) elejét. A hidraulikus rugózás lökete nagyobb, mint a hagyományos rugózás lökete.
  • Központi kenés - A MEGA alvázakhoz javasoljuk a központi kenés beépítését, mely egyszerűsíti és gyorsítja az alváz kenési feladatainak elvégzését.
  • LED világítás - a MEGA és GRAND SUPER cserélhető felépítményes rendszerek kérhetők LED lámpákkal is. Érdemes elsősorban a hátsó lámpát LED kivitelben rendelni, de van lehetőség a teljes pótkocsi LED világítására is  (helyzetjelző, irányjelző stb.). A LED lámpák fogyasztása kisebb, hosszabb az élettartamuk és a hagyományos izzókhoz képest erősebb a fényük is. Külön rendelésre a raktér világítását is meg tudjuk oldani LED lámpákkal.
  • Kényszerített kormányzás - a MEGA25 és 33 alvázakat kényszerített kormányzással is el tudjuk készíteni. Igényesebb vevőknek, mindennapi használatra.

 

 

 
 

Univerzális alváz letölthető anyagok:

Grand Super MEGA 13 MEGA 18 MEGA 20 MEGA 25 MEGA 33 MEGA 33 parabolikus

Vissza

Ajánlatkérés

Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva