CASE IH Vágóasztalok

Vágóasztalok

Vágóasztalok

5 vágóasztal minden terményhez

Gyártó:CASE IH
Kategória:Betakarító gép

Minden kombájn annyira jó, mint a vágóasztala. A betakarítógépek nagy kimenő mennyiségének kulcsa a megfelelő, nagy teljesítményű etetés, melyhez nem választható jobb páros, mint egy Axial Flow kombájn és egy Case IH vágóasztal, melyek együttesen képesek egyensúlyba hozni a bemenő és kimenő teljesítményt és folyamatosan biztosítani a kiegyensúlyozott betakarítási minőséget.

Vágóasztalok letölthető anyagok:

Headers propektus

Kukorica vágóasztalok - 4400

6, 8, 12 és 16 soros

Gyártó:CASE IH
Kategória:Betakarító gép

A Case IH 4400 kukorica vágóasztalok kiváló felszedési aránnyal dolgoznak álló és fekvő szár esetén is, növelve a betakarítási arányt minden körülmények között. Egyszerű karbantarthatóságuk és tisztíthatóságuk kiemelkedő.
A szűk és lapos kialakítás a 4400-as vágóasztalok kulcsa, hiszen ennek köszönhető, hogy fekvőállományban is megbízhatóan dolgoznak, jelentős hatást gyakorolva a betakarítás eredményére. Az opcionálisan kérhető felszedő csiga biztosítja, hogy minden kukorica a kombájnba kerül magasabb és alacsonyabb szár esetén is.

Kukorica vágóasztalok - 4400

3100-as sorozat

3100-as sorozat

7,63 - 13,72 méter

Gyártó:CASE IH
Kategória:Betakarító gép

A Case IH 3100-as sorozatú adapterei nem csupán a gyors betakarítást szolgálják, de nehezebb aratási körülmények között is megállják a helyüket. Nagy sebességű betakarítási munkát képesek kiszolgálni szűkösebb szalmaminőség és hozam mellett is. A terményt gyengéden tereli és továbbítja az etető felé és viszi be a kombájnba.


Flex vágóasztalok

6,1 - 10,68 méter

Gyártó:CASE IH
Kategória:Betakarító gép

Alacsony szárú vagy kis magvú terményhez ajánlott adapter, mely jól bánik szójával és repcével. Nagy sebességű betakarításhoz optimális megoldást és minimáis szemveszteséget kínál. A 3020-as adapter olyan termények specialistája, mely rövidszárú. A flex elnevezés abból ered, hogy képes a talaj felett haladni és követni annak egyenetlenségeit minden mag beszedése mellett és a talaj túrása nélkül.

Flex vágóasztalok

Gabona vágóasztalok - 3050

Gabona vágóasztalok - 3050

4,9-12,5 méter

Gyártó:CASE IH
Kategória:Betakarító gép

A Case IH vágóasztalainak kialakítása során elsőrendű szempont volt a változó aratási körülmények között való betakarítás, tehát száraz vagy zöld szár mellett, alacsony vagy magas szárban, álló vagy fekvő gabona mellett. A  3050 gabona adapter kialakítása lehetővé teszi, hogy nehezebb és könnyebb gabonákat is megfelelő minőségben arasson, megbízhatósága mellett pedig egyszerű kezelhetősége is segítse a gép kezelőjét abban, hogy a lehető legjobb minőségben takarítsa be a gabonát.


3000-es sorozat

4,45 - 5,36 méter

Gyártó:CASE IH
Kategória:Betakarító gép

Gabona, bab, borsó, zöldtakarmány vagy bármilyen más termény, a 3000-es vágóasztalokkal öröm a betakarítás. Gyengéden kezeli  a szárat a minimális szemveszteség érdekében, majd a szárat az etető felé továbbítja. A felszedő szíjak az adapter teljes szélességét lefedik, garantálva, hogy se szár, se mag ne kerülje el az etetőt. Extra felszedő ujjakkal növelhető a teljesítmény nehezebb körülmények között. A felszedő szíjak sebessége a kombájn sebességéhez igazítható.

3000-es sorozat

Vissza

Ajánlatkérés

Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva