Zöldmező Kft., Kisnémedi - családi gazdaság nagy gépekkel, nagy szívvelCsodaszép Case IH ötös dolgozik Kisnémediben a Zöldmező Kft. A családi gazdaságban nagy gépekkel és nagy szívvel dolgoznak.

 

A Zöldmező Kft. 1989-ben alakult sok tulajdonossal, mely mára családi vezetésű gazdasággá alakult. Bíró József és fia, Bíró Gábor, valamint Bagyal Zoltán nagy gépekkel és még nagyobb szívvel termelnek Kisnémediben és környékén 900 hektáron búzát, őszi árpát, repcét, napraforgót. Nagy kihívást jelent minden évben a termény megvédése a vadak elől, és a 2., 3. kategóriájú területek művelése is domborzat szempontjából. Emiatt és a hatékonyság fenntartása érdekében választottak erős gépeket és törzscsuklós megoldást.

1996-ban került az első Case IH a gazdaságba, mely egy 7250-es traktor volt. Nagyon kellemes benyomást adott, így elköteleződtek az évek során a márka mellett. Sorban érkeztek a Case IH traktorok, először az Invest Gépkereskedelmi Kft.-től, majd az AgroMax Gépkereskedelmi Kft.-től, de mindvégig Várkonyi Bencével és Gazdagh Andrással kialakított jó kapcsolat mentén. Ma egy Steiger 350, egy Magnum 310, egy 210-es, 155-ös és egy 150-es Puma dolgozik a gazdaságban.

A márkával megbízhatóság és kezelhetőség szempontjából is elégedettek. Utóbbi különösen fontos szempont náluk, hiszen több gépkezelővel dolgoznak, akik gyakran cserélnek erőgépet, de a kezelésük nem okoz problémát, gyors és egyszerű.
Az AgroMax Gépkereskedelmi Kft-vel való együttműködés nem csupán a gépek beszerzését érinti, hiszen hosszú évek óta bízzák gépeit karbantartását és javítását Csernák Ferire és az AgroMaxos fiúkra. A 2019-es évben már átalánydíjas szerződés keretein belül dolgoznak együtt, mely a Zöldmező Kft. számára a megbízhatóságot, gondtalanságot és a költségek kiszámíthatóságát jelenti.

 

« visszalépés


Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva