Tekes család, Kunszentmiklós - Case IH ötös Juliska néni ajánlásával"Szereti a családom és jó szervizeseink vannak".

Kunszentmiklóson és környékén dolgozik a Tekes család, gazdálkodásuk régi juhász hagyományokon, a föld és az állatok szeretetén, és a nagyon szoros családi összetartozáson alapul. Állattenyésztést, takarmánytermesztést és szántóföldi növénytermesztést is folytatnak, összesen 400hektár területen, állatállományuk 100 szarvasmarha és 300 juh.

Juliska nénit, Tekes Józsefnét kérdeztük a tapasztalatokról, ő ugyanis a a család feje, hiszen még mindig aktívan és nagy lelkesedéssel kezeli a család ügyeit. A gazdaságban két fia, Jóska és Árpád, unokája Lackó, és Feri végzik a két kezi munkát és hajtják a gépeket. Jelenleg 5 Case IH traktor dolgozik a gazdaságban, de az idők során összesen 7 ilyen piros traktor fordult már meg náluk.
Néhány hete érkezett a limitált kiadású, metál fényezésű Maxxum 145CVX, hasonló különlegesség a tavaly vásárolt Puma 175 CVX (az erről szóló videót ITT NÉZD MEG), a flotta további tagjai még a Puma 130CVX, Maxxum 100 és JXU 115 traktorok.

A Tekes család férfi tagjai, különösen Árpi kifejezetten igényes traktor gazdának bizonyult az elmúlt években, a legjobb felszereltségű traktorokat is többször meg kellett még további extrákkal toldani. Hiszen fontos tényező számukra, hogy ne legyen a traktorban olyan, hogy keresi, és nincs...

Emiatt, és a bizalomra, barátságra épülő sokéves partnerkapcsolatunk miatt is nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Tekes család kitart a Case IH márka mellett, és évről évre új erőgép beszerzései során az AgroMax Gépkereskedelmi Kft.-t választja. Az együttműködés szervizszolgálatatás terén is folytonos, hiszen évek óta az AgroMax kollégái látják el az itt dolgozó gépek szervizét és alkatrészellátását.

 

 

 

 

 

« visszalépés


Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva