Egy igazi Case IH gazda - Gajár János KunszentmiklósEgy igazi Case IH gazda következik, és egy olyan gazdaság, ahol a piros traktorok nem csupán munkaeszközök. Benne van a kemény munka, kitartás és türelem, partnerség, barátság, bizalom, hagyomány és a család szoros összetartása.

 

Gajár János és családja Kunszentmiklóson gazdálkodik, igazi juhász hagyományokra épülő családi gazdaság az övék, ahol a nagyszülők, szülők és János dolgozik együtt nagy összetartásban. Fő tevékenységük az állattenyésztés, 200 szarvasmarha és 700 birka alkotja az állományt, melynek a takarmányt közel 250ha méretű kaszálón termelik meg. 

Gépparkjuk 2007 óta Case IH piros, öt Case IH traktorból áll ugyanis az erőgépek sora: MXM155, JXU95, Puma 165, Farmall 95U, Puma 185CVX. 

Jani igazán elkötelezett híve a Case IH traktoroknak, 12 éve üzemelteti és hajtja őket teljes megelégedéssel.
A márkához és Gazdagh Andráshoz 12 éves ismeretség köti, úgy gondolja, hogy egy új gép vásárlásával már nem csupán a Case IH-t, és nem is az AgroMax-ot választja, hanem az itt dolgozókat, mint embereket. Baráti és bizalmi a kapcsolat, melynek nem csupán a gépvásárlás során örül, de nagyon fontos számára a megbízható és rugalmas szerviz is. 

 

« visszalépés


Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva