Vörös jövő kérdőjelek nélkülKedves Nógrád, Pest és Bács-Kiskun megyei Case IH tulajdonosok!


Nyilván több kérdés fogalmazódott meg bennetek az elmúlt napok bejelentései után az általatok üzemben tartott Case IH gép(ek) kapcsán.
Az AgroMax Gépkereskedelmi Kft. a termelői igények kiszolgálására jött létre, melynek szükségességét az elmúlt 2 és fél év és az éppen aktuális változások is egyre inkább megerősítik. Hisszük, hogy az AgroMax Kft. és beszállítói közötti kapcsolat nem lehet a termelő ügye, és a szezonban igen fontos, folyamatos szolgáltatás biztosításának kérdése. Cégünk mérete miatt befolyásoló tényezői nem lehetünk és nem is szeretnénk lenni a piaci változásoknak. Figyelemmel kísérjük őket, de minden energiánkat továbbra is a termelők kiszolgálására fordítjuk.
Meglévő partnereinket változatlan módon szolgáljuk ki alkatrész, szerviz és gépvásárlás esetén, a piacon történő bizonytalanságok semmilyen változást nem jelentenek az AgroMax Kft. napi ügymenetében.
Azoknak a Case IH tulajdonosoknak, akik nem az AgroMax Gépkereskedelmi Kft. partnerei, tehát gépüket nem a cégtől vásárolták, illetve a hozzá tartozó szolgáltatásokat is más biztosította eddig, és úgy látják, hogy magukra maradtak, kapacitásunk függvényében szívesen segítünk. Kérjük, hogy vegyétek fel a kapcsolatot Gazdagh Andrással (036-30/5668384), Várkonyi Bencével (06-30/202-5476) vagy Csernák Ferenccel (06-30/595-7468), amennyiben kérdésetek van, illetve alkatrész, szerviz vagy gép ügyben segítségre van szükségetek!

 

 

« visszalépés


Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva