Miért jó az AgroMax átalánydíjas szerviz? - Nagygyörgy Sámuelt kérdeztük



Nagygyörgy Sámuel, Püspökszilágy

Nincs sorbanállás, azonnal jönnek és csinálják, az ár elfogadható

 

Sok éves tapasztalattal rendelkezik Nagygyörgy Sámuel a Case IH gépek üzemeltetése terén. Szeretik ezeket a gépeket, és kiemelten fontos számára a rugalmas, gyors és megbízható szerviz, hiszen a gépek általában akkor romlanak el, amikor használni kellene őket. Nincsenek nagy kezelői hibák náluk, hiszen tapasztalt gépkezelők a négy, nagy teljesítményű Case IH traktorral.

Az AgroMax kollégái hosszú évek óta segítenek gépbeszerzésben és szervizszolgáltatásban is, idén januártól átalánydíjas szerződés keretében dolgoznak együtt.

A partner számára ez azért előnyös, mert így nincs többé „sorbanállás”, a szervizesek azonnal jönnek, és teljesen kiszámíthatóvá válik a hibák orvoslása, valamint lehetőség adódik arra is, hogy szezon előtt ismerjék fel a hibákat. Megtörtént ez idén is, hiszen két traktor motorfelújítását is elvégezték az AgroMax szervizesei az együttműködés keretén belül.

Samu hisz abban, hogy az a jó üzlet, ami mindkét fél számára előnyös. Ő költség és megbízhatóság szempontjából is jobban járt, az AgroMaxnak pedig így lehetősége van a holtidőben (téli hónapokban) biztonsággal fenntartani a szervizcsapatot. Elfogadható árnak tartja az AgroMax átalánydíját:

„Úgy érzem, hogy megkapom azt az AgroMax szervizétől, mint a legnagyobb gépkereskedők szakembereitől. Az ár pedig jóval kedvezőbb, és a partnerkapcsolatot is jobban megbecsülik.”

Bízik továbbá abban, hogy az állandó szervizkapcsolatok mentén és az azok által elért pénzügyi eredményekkel sikerül az AgroMax szervizeseknek szakmai szinten még magasabbra kerülni, felnőni ahhoz a feladathoz, amelyre egyre nagyobb igény jelentkezik a mezőgazdaságban. A termelőbarát szervizszolgáltatást fókuszban tartó mindennapi kitartó munkára, és arra a filozófiára, melynek mentén az AgroMax a partneri kapcsolatokat kezeli.

Ehhez ő is hozzájárul az átalánydíjas megállapodással, valamint azzal, hogy szívesen vásárol az AgroMax-tól gépet. Akkor is, ha megvehetné máshol is.

„Természetesen én is mindig körülnézek a piacon, de ha nincs nagy árkülönbség, akkor szívesen intézem a gépbeszerzést az AgroMax-szal, mert itt abban biztos lehetek, hogy ezzel a cég működését és hosszútávon a szervizcsapat és a szolgáltatás színvonalának fejlődését segítem.”





« visszalépés


Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva